Mullsjö

Tag familien med på mini-skiferie blot 350 km fra Danmark for mindre end kr. 2.000,-

Du kan stadig nå at komme på skiferie i 2022. Og ovenikøbet for under kr. 2.000,- for tre personer.

SkiSverige.dk formidler salg af ophold hos Mullsjö Alpin blot 350 km fra Danmark. Fire timers kørsel fra København, så har du sne under brædderne.

Mullsjö Alpin er et mindre skiområde med syv pister og fem lifter. Men det er super velegnet til nybegyndere og børnefamilier. Og til en romantisk getaway for dig og kæresten.

I Mullsjö Alpin er der både røde, blå og sorte pister, og et meget velfungerende børneområde, hvor de små kan boltre sig i et sikkert miljø.

Det helt unikke ved Mullsjö Alpin er muligheden for at leje sig ind i lækre husvogne på toppen af skiområdet, få meter fra pisterne. Husvognene i Mullsjö er supermoderne med alt, du har behov for, og de er dejlige varme at opholde sig i. Du kan lave mad i vognene, men du kan også grille udenfor og opleve socialt samvær ved den store fælles grill. Og så er det bare fantastisk at vågne op i smukke omgivelser, tage skiene på og kaste sig ned af pisterne.

Det er let at tage motorvejen mod Jönköping, hvorfra der blot er 30 km til Mullsjö. I løbet af fire timer kan du komme på ski. 

Og ophold og liftkort kan klares for mindre end kr. 2.000,- En unik mulighed.

Åbningstider:

Mullsjö Alpin er meget snesikkert i forhold til den sydlige beliggenhed, og har åbent alle dage i uge 9 og 10. I uge 11 og 12 er blot åbent fra fredag til søndag

Priser:

To overnatninger i husvogn på pisten med ski in/ski out

plus:
Liftkort til 2 voksne og 2 børn (under 7 år): kr. 2.100,-
Liftkort til 1 voksen og 2 børn (under 7 år): kr. 1.700,-
Liftkort til 2 voksne: kr. 1.800,-

Skriv til info@skisverige.dk med information om datoer, antal personer og alder på alle deltagere, så vi du modtage et konkret tilbud.