SälenVemdalen

SkiStar åbner deres destinationer fredag

Nu starter skisæsonen for alvor i Skandinavien. Fredag den 27. november åbner SkiStars destinationer Sälen, Trysil, Hemsedal og Vemdalen. I Åre er åbningsforberedelserne i fuld gang.

bu8qkduhuuwxbfe7szr1

“Der er noget magisk over den første sne, og det er lige så spændende at åbne vores destinationer for sæsonen. Som prognoserne ser ud, kommer der både frost og sne i den nærmeste periode, så vi har rigtig fine forudsætninger for at indlede skisæsonen. Danskernes interesse for at booke skirejser nordpå er rekordstor i år, og bookingtallene var i oktober 13 %* højere end ved samme tid de foregående år. Vi byder sneen og alle danske gæster varmt velkommen og ser frem til en lang skisæson”, siger Linda Morell, PR-chef SkiStar AB.

Skriv et svar