ÅreSälen

Så åbner SkiStar deres destinationer

- Sæsonen er igang

SkiStar, der blandt andet har en markedsandel på 50 procent i Sverige, åbner nu pister og lifte på alle sine fem skandinaviske skisportssteder. Det sner rigeligt i Sverige og Norge og det har skabt en stor efterspørgsel på skiløb i fjeldene, og bookingtrykket hos Skistar er højt.

Sneen, der er faldet over store dele af Sverige og Norge i denne uge, er en tidlig julegave til alle, der kan lide vinterleg og alpint skiløb i fjeldene.

"Det er glædeligt, at vinteren har holdt sit indtog så tidligt på sæsonen. Vi ser en stor lyst til at fejre jul i fjeldene, og der er ihærdig søgning efter tilgængelig indkvartering i denne periode på skistar.com. At være i stand til at åbne sæsonen med så stor interesse lige fra starten og med med et terræn klædt i vinterhvidt føles fantastisk. På flere af vores destiantioner har der været mellem 30-50 cm nysne bare de seneste dage", siger Linda Morell PR manager SkiStar.

Dele af SkiStars skiområder i Hemsedal, Trysil og Vemdalen åbner i dag, fredag den 11. november. Næste weekend, 18. og 19. november, er der skipremiere i Lindvallen i Sälen og i Åre.

"Fantastisk sjovt, at vi har fået så meget sne i store dele af Norden allerede! Det er vidunderligt at se, hvordan børn og voksne finder sneglæden frem og iveren efter at komme ud i den friske luft igen efter et mørkt efterår", siger Linda Morell videre.

SkiStar ejer og driver alpine skianlæg i Sälen, Åre og Vemdalen samt Hammarbybacken (Stockholm) i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt St Johann i Tyrol i Østrig. Markedsandelen er i Sverige 50 %, i Norge 31 % og samlet set i Skandinavien 42 %

Annonce:

Annonce: