St. Johan

Så har SkiStar åbnet for bookning til Sankt Johann

- Spændende udvikling

Virksomheden SkiStar er den mest markante aktør på det skandinaviske marked. SkiStar administrerer skidestinationer som Åre, Sälen og Vemdalen i Sverige samt Hemsedal og Trysil i Norge. Til denne sæson har virksomheden udvidet med St. Johan i Østrig. Nu åbner SkiStar for at der kan bookes rejser til den østrigske destination via Skistar.com

“Det føles fantastisk at kunne tilbyde vore gæster at komme en tur til Sankt Johann, et skisted der komplementerer vores skandinaviske skidestinationer godt. Gæster kan nu forudbestille hotelophold og SkiPass i Sankt Johann på skistar.com lige så let, som man kan til vores skandinaviske skisteder”, siger Mats Årjes, vicedirektør hos SkiStar.

 

Annonce:

St. Johann er et charmerende skiområde med 43 km familievenlige, brede pister, der passer perfekt til carvingkørsel. Stedet er i den østrigske del af Tyrol og blot 125 km fra München og 95 km fra Innsbruck. Stedet omsætter for ca. 7 milloner euro på en sæson og har hver sæson ca. 300.000 skidage.

SkiStar.com er en af Europas største bookingsites for vintersæsonen med over ti millioner besøgende hvert år. Man kan opnå rabatter og fordele ved at være medlem af kundeklubben MySkiStar.