SälenSkistarSt. Johan

SkiStar præsenterer bedste halvårsregnskab nogensinde

Skandinaviens største udbyder af skidestinationer, SkiStar, har netop præsenteret det bedste halvårsregnskab nogensinde. En understregning af at det går rigtig godt i den svenske skibranche.

Regnskabet bunder i en fremgang på 5 procent i antal besøgende i forhold til sidste år og generelt bare en sæson med gode forhold. Lige nu er bookinger for resten af sæsonen desuden på et niveau 6 procent højere end sidste sæson.

SkiStars regnskabsår kører fra september til november.

Nettoomsætningen i det første halve år endte på 1488 millioner svenske kroner, hvilket er en fremgang på 10 procent i forhold til sidste år. Resultatet efter skat er øget med 33 procent til 363 millioner svenske kroner.

SkiStar driver destinationerne Sälen, Åre, Vemdalen og Hammarbybacken i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt St Johann i Tirol i Østrig. Blandt nyheder i denne sæson kan fremhæves en ny lodge i Hemsedal og en ny gondollift i St. Johann. Kundeklubben MySkiStar har i øvrigt hele 750.000 medlemmer!