St. Johan

SkiStar åbner for skiløb i østrigske St. Johann

Nu er det tid til at åbne SkiStars nye skisted i St. Johann for skiløb. SkiStar har udviklet og forbedret sneproduktionen på det østrigske skisted før vinterens komme. I kombination med den seneste tids kulde betyder det, at der kan åbnes torsdag den 8. december.

"Det er skønt, at vi også kan åbne for skiløb i St. Johann, vores nyeste tilføjelse til SkiStar-familien. Så er alle vores seks skisteder åbne for vinteren, og vi ser frem til at kunne byde på smukke skiløb for vores jule- og nytårsgæster", siger Linda Morell, PR-chef hos SkiStar.

Det er Harschbichl-gondolen og Jodelalm-stoleliften, som åbner torsdag. Der vil være mulighed for skiløb fra toppen til midten af skiområdet. Hvis kulden holder ved, åbnes også løjperne ned mod dalen.

Sankt Johann ligger i hjertet af det østrigske Tyrol og har tre internationale lufthavne inden for en radius af 150 km (München, Innsbruck og Salzburg) samt banegård i centrum af landsbyen. Beliggenheden på den nordlige side af Kitzbüheler Horn byder på varieret skiløb på 42 kilometers piste i højder op til 1.604 meter over havets overflade. SkiStar har været majoritetsejer af skisportsstedet siden foråret, og den 8. december åbner skistedet for skiløb. På skistar.com/stjohann kan man downloade skipas og bestille hotelværelser, lejligheder og private pensionater. Der tilbydes en onlinerabat på 15 % ved køb af skipas mindst to uger før ankomst til St. Johann.