Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt lancerer nyt natskiløb

- Kør på ski blandt rovdyr

De svenske skidestinationer fortsætter med at komme med nye initiativer. Senest har Orsa Grönklitt, nord for Stockholm, lanceret et nyt natskiløb. Orsa Grönklit er kendt for blandt andet super gode forhold for langrend samt deres park med rovdyr, men har også et godt og meget familievenligt alpint område.

Det nye langrendsløb skal køres den 4. februar, over 42 km og går blandt andet igennem rovdyrsparken. Det specielle ved løbet er, at der skal køres om natten med start kl. 23, og løberne skal udstyres med pandelamper. “Dette bliver et event, der passer til tiden. Vi har hos Orsa Grönklitt en fin kombination af langrend, sne og dyr i Europas største rovdyrpark. En helhed, der ikke findes nogen andre steder. Nu tager vi den endnu videre og skaber et unikt produkt, hvor du kan køre på ski om natten og samtidig få et glimt af isbjørne”, forklarer Daniel Mäkinen, der er markedsføringschef hos Grönklittsgruppen. 

Der kan deltage 400 hold med hver to personer i løbet. Alle deltagere skal have et speciel sikkersudstyr, og der vil være sikkerhedsforanstaltninger langs hele ruten.

Læs meget mere om Orsa Grönklit her.

Annonce: