Funäsdalen

Tänndalen udvider

Området Tänndalen, der er en del af Funäsdalen, udvider virkelig til den kommende sæson, og oplever en vækst, som ikke er set siden 1980’erne.

Der bygges en ny sekspersoners stolelift, hvilket er en investering på 50 millioner kroner. Liften vil være klar i slutningen af december, og får en kapacitet på  2.600 skiløbere i timen. Men desuden bygges et nyt børneområde, en ny park, tilpasse behovene fra skatekulturen og yderligere udvides sneproduktionssystemet. Endnu en forbedring er nye stormlifter, der kan køre selv, når det blæser for meget til de øvrige lifter.

“Helt basalt handler det om at vores gæster, dem som virkelig elsker skiløb, trives i vores fjällmiljø. Vi har et meget stort antal gæster, der vender tilbage, og dem er vi glade for. Nu skaber vi Tänndalen 2.0 og det er super spændende”, forklarer Peter Jonasson, der er destinationschef i Tänndalen.

Tänndalen består af 13 lifter og 53 pister, I alt kan man i Finäsdalen nyde godt af 39 lifter og 136 pister.