Funäsdalen

Funäsdalen investerer igen

Der bliver virkelig investeret i nye tiltag på rigtig mange af de svenske skidestinationer inden den kommende sæson. I Funäsdalen har de tidligere investeret i en ny gondollift, der er blevet et varemærke for området, men fortsætter med yderligere at investere 100 millioner svenske kroner i området i de kommende tre år. Der laves et nye barneområde, en udbygget Toppstuga, flere nye pister plus at der gennemføres en renovering af områdets hotel.

“Det er rigtigt godt at se at gondolen og de nye pister har knyttet bjerget og byen sammen på en rigtig god måde. Det har forvandlet Funäsdalen til en rigtig ski- og aktivitetsby med bjerget, søen og elven Ljusnan i fokus”, forklarer Anders Östring fra Funäsdalens Berg & Hotell.

Funäsdalen er sammen med Tänndalen netop blevet kåret til det bedste skiresort i Sverige. Og allerede til den kommende sæson bliver børne- og ungdomsområdet bygget større og Toppstugan, hvorfra der er udsigt over norske og svenske fjälle, bliver opgraderet til sæson 2016/2017.

Området med Tänndalen, Tänndalsvallen, Ramundberget, Funäsdalsberget, Tännäskröket og Kappruet består i alt af 39 lifter. Læs mere om Funäsdalen her.