ÅreSälen

Flere børnefamilier tager på skiferie i januar

- Fremgang på 20 procent

Stadigt flere børnefamilier tager på skiferie mellem juleferien og vinterferien. Bookingerne på SkiStars destinationer, hvor de afholder Valles Vinteruger i januar er steget med 20 procent på bare ét år.

"Det er dejligt at se, at skiferier i januar er ved at blive en tradition for familier med små børn. På den tid af sæsonen er sneen virkelig sprød og fin, og der er god plads på pisterne. Perioden først på året er også meget værdsat af vores danske gæster, og det er positivt, at Snemanden Valle er blevet et god grund til at danskerne booker ferie i januar", siger Linda Morell, PR-chef hos SkiStar. Valle er maskotten på SkiStars destinationer i blandt andet Åre, Vemdalen og Sälen.

Annonce:

Satsningen på børnefamilier i januar har ført til en stigende interesse gennem flere år. Forud for årets sæson, den fjerde i træk, er bookinger steget markant og ligger nu på 20 procent over tallene fra sidste år. Største stigning er gået til SkiStars skiområde i Vemdalen, hvor over 50 procent flere har booket.

Snemanden Valle, hovedpersonen i SkiStars koncept for børn mellem tre og ni år, har eksisteret siden december 2013. Den kommende sæson kommer Valles skiskole lanceres i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil og Hemsedal.

"Valles skiskole er meget mere end bare at lære at bruge liften, bremse og dreje. Sammen med Valle lærer det enkelte barn fra start af, hvordan man trygt og sikkert står på ski, hvilket giver sjovere skiløb gennem hele livet", siger Linda Morell.