Idre Fjäll

Idre Fjäll åbner den alpine sæson den 18. november

- Rekord tidlig åbning

Så har Idre Fjäll offentliggjort, at de åbner den alpine sæson den 18. november. I den første uge er åbent fra fredag til søndag, men fra den 9. december er det åbent alle dage. “Det har været en magisk forsæson, der gør at vi som den første anlæg kan åbne for både langrend og alpint”, forklarer markedsførings- og salgschef på Idre Fjäll.

På Idre Fjäll har de historisk tidligt haft åbent for en række landshold, der har haft gode træningsmuligheder, men er altså nu klar til at tage imod offenligheden.

Meldingen fra Idre Fjäll går på at de har modtaget rigtig mange bookinger og der er tæt på udsolgt i de uger, hvor der afholdes sportslov. En nyhed på destinationen til denne sæson er et nyt campingområde, hvor der er ski in/ski out.

Læs mere om Idre Fjäll her.

Annonce: