Idre Fjäll

Idre Fjäll kåret til årets skianlæg

De svenske skianlægs organisation, SLAO, har kåret Idre Fjäll som årets skianlæg.

Begrundelse bag kåringen lyder, at Idre Fjäll har gennem anvendelse af ny teknik taget førertrøjen i Sverige, når det gælder håndtering af sne. Idre Fjäll har lykkedes med at tilbyde muligheden for både langrend og alpint ski i mere end et halv år, fra midten af oktober til 1. maj. Dette er sket ved at sætte høje mål og have store innovationsrigdom.

Idre Fjäll er blandt danskernes absolutte favoritdestinationer. Området har rødder helt tilbage til 1968, og består af 27 lifter og 40 pister.

De to øvrige nomineret til årets skianlæg var de mindre og sydlige beliggende Vångabacken og Bollekollen. Førstnævnte var nomineret for at have skabte en model for mindre anlæg, mens Bollekollen var nomineret for at det lykkedes at starte et ellers nedlagt anlæg op igen.

Læs mere om Idre Fjäll via https://www.skisverige.dk/dalerne/idre-fjall/

 

Annonce: