BranäsIdre FjällIsabergKläppenKungsberget

Oversigt med de største nyheder på det svenske destinationer

- Mange spændende nyheder

Vi har skrevet om dem før hver for sig her på SkiSverige.dk. Men vi bringer her en gennemgang med de største nyheder på de svenske skidestinationer.

I Branäs er der den 22. december premiere på en en bred rød/blø carvingpiste under expressliften Medvinden i det sydlige område. På pisten er installeret et automatisk snesystem.

Kläppen har bygget ny gondol, den første i Sälen. Denne får premiere den 9. december.

 

Annonce:

I Kungsberget er bygget en ny 6-persones express stolelife og fire nye pister på den modsatte side af bjerget. Her er der premiere den 10. december. I Stöten har de lavet Dalarnas længste lift, en 6-stole express lift. Denne får premiere den 15. december. Også i Tanndalen er lavet en ny 6-personers lift, der har premiere 18. november.

På Hovfjället er bygget et ny topmoderne boligområde med 17 topmoderne huse med ski in/ski out med alt, hvad der kræves af en skibolig. Idre Fjäll har udbygget med 100 ekstra husvognspladser, hvoraf 40 pladser på et nyt ski in/ski out område. Isaberg har udbygget deres børne- og begynderområde med et 70 meter transportbånd. Jårvsö får udbygget deres børneområde og deres sneproduktionssystem. Flere andre steder er udbygget med bedre sneproduktionssystem og bedre muligheder for at køre om natten.

Det tegner til at blive en spændende sæson.