Sydsverige

Mount Skåne kan være på vej?

Ifølge det svenske medie Turismnyt arbejdes der med planer om at lave verdens største indendørs skianlæg i Skåne. Det er arkitekt Anders Skog, der står i spidsen for projektet, der går under navnet Mount Malmø, og i givet fald skal opføres i et kalkbrud i Limhamn tæt ved København.

Planerne omfatter, at der skal bygges 65.000 snedækket kvadratmeter. Dette er det tredobbelte af det berømte indendørs skianlæg i Dubai. Gæsterne vil komme til at boltre sig på en 500 meter rød piste samt en 300 meter lang piste. Mellem disse kan placeres en permanent halfpipe og en skipark af en standard, der muliggøre træning og konkurrence på alle niveauer. Desuden planlægges en langrendsløjpe på en kilometer.

I forbindelse med skianlægget er det desuden planen, at bygge en række andre aktivitets- og underholdsningstilbud.

Annonce: