Ulrichehamn

Branäsgruppen overtager Ulricehamn

Branäsgruppe er Sveriges næststørste udbyder af skisportsanlæg med Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ånnaboda og 12Mannabacken som destinationer, virksomheden råder over. Nu udvides Branäsgruppen til også at omfatte Ulricehamn Ski Center. Dette sker per 1. september, og dermed i god tid inden vintersæsonen 2017/2018.

Ulricehamn Ski Center passer rigtigt godt ind i Branäsgruppen. Et godt sted tæt på store byer og med et stort opland. Vi har interesseret fuldt anlægget og virksomheden i et stykke tid, og er derfor glade for at kunne præsentere denne nyhed”, udtaler Lars Rundblom, direktør i Branäsgruppen.

Destinationen linger blot en time fra Göteborg og en halv times kørsel fra Jönköping, og generelt bor der en halv million mennesker inden en radius af halvanden times kørsel. Men der er heller ikke mere end 330 km til København. “Ulricehamn Ski Center er stærke i det vestlige Götaland og i Danmark, to områder hvor også Branäs er stærke. Dette giver en god sammenhængskræft”, forklarer direktøren videre, og peger på at Ulricehamn kan nyde godt af ressourcerne og kompetencerne i Branäsgruppen. Allerede til den kommende sæson forventes det, at der sker en række ændringer hos Ulricehamn. Specielt sneproduktionssystemet vil der blive arbejdet med.

Ulricehamn Ski Center består af 7 pister og 7 lifter. Største højdefald er på 135 meter og den længste nedfart er på 850 meter.

Annonce: