FeaturesMullsjöNyhederSydsverige

Mullsjö Alpin er en lille, hyggelig skiperle tæt på Danmark

Mullsjö Alpin tæt ved Jönköping i Småland er en hyggelig lille perle af et skiområde, som mange danskere ikke har det store kendskab til.

Der er altså kun 350 km fra København til Mullsjö. Mindre end fire timer i bil fra Danmarks hovedstad, så kan du stå på ski i super hyggelige omgivelser. Og netop hyggelige omgivelser er det, der kendetegner Mullsjö Alpin. Skiområdet er super intimt med hyggelig café, behagelig varmestue og velorganiseret skiudlejning på toppen af området. Herfra er det bare at tage skiene på og komme ned over pisterne. Og det er svært ikke at få en god dag, når man har brædderne på fødderne i Mullsjö Alpin. Overalt møder du smil og imødekommende personale. Her er ingen stres, meget sjældent kø ved lifter, og her hjælper alle hinanden.

Syv pister
Området består af syv pister. To blå, to røde, en lille sort samt et par grønne i børneområdet. Der er tale om et lille skiområde med korte pister. Men dette forhindre ikke muligheden for godt skiløb. Specielt områdets sorte piste, Svartebacken, kan anbefales, men også den røde Slottsbacken giver mulighed for godt skiløb. Alle pister ende samme sted, så selvom man vælger forskellige veje ned, så mødes man altid i bunden af området. Super trygt når man har børnene med på skitur.

De hyggelige husvogne
Den helt store attraktion ved Mullsjö Alpin er muligheden for at bo i husvogn på toppen af området. Der er opstilles tolv super lækre vogne få meter fra pisterne. Her kan man bo optimalt. om morgenen er det bare at tage skiene på og kaste dig ud på pisterne. Børnene elsker det, og de voksne kan hygge sig ved den opstillet grill, og forberede frokosten.
Men naturligvis er det også muligt at bo i selve Mullsjö by på evt. Mullsjö hotel eller den nærliggende campingplads.

I 2019 har Mullsjö Alpin åbent til den 24. marts. Bestil evt. din tur via AnkerStjerne Rejser.

Se fakta og anden information om Mullsjä Alpin her.