ÅreSälen

SkiStar har præsenteret det bedste regnskab nogensinde

Nordens største udbyder af skidestinationer, SkiStar AB, har netop præsenteret det bedste regnskab i virksomhedens historie. Regnskabet omfatter de seneste ni måneder. Omsætningen i periode er steget med 18 procent, til 2.216 millioner svenske kroner, mens resultatet efter skat er forbedret med 88 millioner svenske kroner, 20 procent i forhold til næste år, til 537 millioner svenske kroner.

Fremgangen skyldes blandt andet, at sæsonen kunne startes tidligt grundet kulde og sne i november, men også fremgang i højsæsonen i januar, februar og marts. Desuden er der også fremgang at spore i konferencevirksomheden SkiStar Business.

Inden den kommende sæson vil SkiStar investerer i deres destinationer for at forbedre blandt andet sneproduktionen. Blandt andet investeres også i en gondolift i østrigske St. Johann.

SkiStar driver Sälen, Åre, Vemdalen og Hammarbybacken i Sverige, Hemsedal og Trysil i Norge samt St. Johann i Østrig. Markedsandelen i Sverige er 50 % og 42 % i Skandinavien. Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.