Hemavan/Tärnaby

Hemavan Tärnaby i ekspansiv udvikling

Hemavan Tärnaby i det nordlige Sverige er inden i en ekspansiv udvikling. Sidste sæson blev sneproduktionssystemet udbygget markant. Nu gælder det arbejdet med Hamavan Gondol, der netop er indledt. Lidt længere ude i fremtiden følger to nye ekspresslifter, en ny fjällrestaurant og et helt nyt område.

Seneste nyhed er at der er blevet lanceret en ny grafik profil for destinationen samt en fælles website for de to områder på hemavantarnaby.com.

“Tidligere har vi haft to forskellige websites for Hemavan Tärnaby, hvilket har været forvirrende for vores gæster. At vi nu er blevet enige om en fælles grafisk profil og website føles rigtigt godt, og er med til at gøre det enklere for vores gæster”, forklarer Pontus Lindh, der er markedsansvarlig for Hemavan Alpint. “Den grafiske profil løfter stoltheden for området og viser den ambition vi har”, forklarer Marianne Lindgren markedsføringsansvarlig hos Visit Hemavan Tärnaby, Marianne Lindgren.

I Hemavans findes 10 lifter, 50 pister og 2 snowparks samt en skicross bane. I Tärnaby er der 5 lifter og 30 pister. Der er 18 km mellem de to områder.

Læs mere om Hemavan Tärnaby her.

Annonce: