FeaturesSälen

Bedre mulighed for sneproduktion i Sälen

Muligheden for at producere sne bliver mere og mere essensielt for de svenske skidestinationer. Nu bliver der forbedret muligheder for dette i populære Sälen.

Et stort vandreservoir er ved at blive bygget i Hundfjället i Sälen. Det giver en større tilførsel af vand til områdets snekanoner. Vandreservoiret giver mulighed for at køre flere snekanoner på samme tid og mindsker påvirkningen af de naturlige vandløb i området. Takket være dette vil sneproduktionskapaciteten med tiden tredobles i skiområdet. Sneproduktionen bliver også forstærket med flere snekanoner mange steder for at sikre tidligere åbning af flere skiområder. Hundfjället, Tandådalen, Högfjället og Lindvallen i Sälen får alle bedre snekanonskapacitet, hvilket både vil forbedre snesikkerheden i pisterne og dermed mulighed for tidligere åbning af flere skiområder, og det sikrer også bedre ski-in/ski-out-muligheder fra hytter og lejligheder og til restauranter og servicefunktioner på destinationerne.

“Jeg er utrolig stolt over, at det i vinter lykkedes os at præsentere så mange gode nyheder, ikke mindst den store investering, vi har lavet for at øge sneproduktionen med det nye vandreservoir i Hundfjället og med flere og mere effektive snekanonsystemer. Nu har vi mulighed for at snesikre flere pister, så vores gæster kan nyde alt, hvad vi har at byde på og få endnu flere mindeværdige fjeldoplevelser fra Sälen, Nordeuropas største alpine skiområde”, siger Tomas Berg, destinationschef for SkiStar Sälen.