FeaturesSälenStöten

SAS lancerer to flyruter fra Danmark til Scandinavian Mountains Airport

SAS præsenterer to flyruter fra Danmark til Scandinavian Mountains Airport i Sälen til vintersæsonen. Internationale og danske gæster vil blive fløjet direkte til lufthavnen fra både København og Aalborg. Ruten fra København starter 21. december 2023 og der flyves torsdage og søndage i løbet af vintersæsonen. Linjen fra Aalborg starter 14. januar 2024 med flyvninger om søndagen.

“Vores gode samarbejde med SAS fortsætter. Det er virkelig glædeligt endnu en gang kunne byde SAS-gæster fra Danmark velkommen til vores lufthavn. Korte fly- og transfertider kombineret med et førsteklasses alpint familietilbud både i Sälenfjeldene og i Trysil er en stor fordel for os i konkurrencen om skiferiegæsterne”, siger Gunnar Lenman, administrerende direktør for Scandinavian Mountains Airport.

“Danskerne er den største udenlandske gruppe af gæster på vores destination, og derfor er satsningen på de danske gæster også strategisk vigtig for os. Sälenfjeldene er et populært rejsemål for skiglade danskere, og det er fantastisk dejligt at kunne tilbyde dem nem transport til vores destination med de direkte flyruter”, siger Anders Bjernulf, administrerende direktør i Destination Sälenfjällen.

“Flyruterne er gode nyheder, som gør det både nemmere og mere fleksibelt at rejse til vores skidestinationer i Sälen og Trysil. Vores danske gæster har en stor fordel med den stærke danske kronekurs i forhold til den svenske, og med disse flymuligheder kan man få både en hurtig og direkte rejse og en overkommelig pris på skiferien”, siger Mathias Lindström, salgs- og marketingdirektør i SkiStar.

Scandinavian Mountains Airport ligger lige ved den svensk-norske grænse mellem Sveriges største alpine skiområder.