Lofsdalen

Lofsdalen ser frem til den nye sæson

En sommer med cykling, fiskeri, vandring og meget andet er overstået, og nu begynder de hos skidestinationen Lofsdalen at se frem mod den kommende vintersæson.

Lofsdalen er et område i Jämtland omkring 980 kilometer fra København.

Her er der 25 alpine pister, der bliver betjent af ni lifter. Lofsdalen har skicrossbane, børneområde, tre skiparker, to velfungerende seksstolelifter og rigtig meget andet. Her er belysning på flere pister, der har åbent til kl. 20:00 hver aften. Den stejleste piste er på 42 grader, men faktisk er der flere sorte pister i Lofsdalen. Men som i de fleste svenske skidestinationer er det primært røde og blå pister, man kan boltre sig på i Lofsdalen.

Lofsdalen åbner for sæsonen den 7. december, og slutter først den 15. april 2018! Destinationen er placeret forholdsvis tæt på blandt andet Idre Fjäll, Vemdalen og heller ikke langt fra Åre.

Det er en forholdsvis lang køretur fra Danmark til Lofsdalen. Så dette kan med fordel gøres med et ophold undervejs. Dette kunne evt. være på et af de mindre skiområder i det sydlige Sverige. En anden mulighed er at flyve til Stockholm, hvorfra der er en køretid på to og en halv time.

Og man kan med fordel kombinere et ophold i Lofsdalen med et par dage i Vemdalen, Idre Fjäll eller måske Åre.

Langrend
Hele 122 km spor til Langrend tilbyder Lofsdalen. Og i dette terræn vil de besøgende kunne opleve flere nyheder og forbedringer til den kommende sæson.

I Lofdalen kan du bo i både hytter, lejligheder, hoteller og camping. Så du kan få det præcist som du vil have det. Og specielt i januar er det attraktivt at tage til Lofsdalen. På dette tidspunkt kan du bo billigere, få billigere liftkort og undgå kø ved lifterne.

Se pistekort og læs mere via lofsdalen.com. Læs også om Lofsdalen her.