Lofsdalen

Lofsdalen har planer om markant udvidelse

Skianlægget Lofsdalen i Jämtland har store planer for fremtiden. Destinationen har sikret sig et område på østsiden af Hovärken-fjälllet, hvilket muliggør en stor satsning.

“For Lofsdalen indebærer dette et utroligt fremtidspotientiale. Dette skaber nye muligheder for at ekspandere. At kunne planlægge en fremtid rundt om vores fantastisk fjäll er en enorm mulighed. Samtidig er det vigtigt at beholde den charme som Lofsdalen stor for”, forklarer Ola Andersson fra Lofsdalens Fjällanläggningar, og understreger at de nu skal igang med detailplanlægningen.

Ambitionen er ti pister, fire lifter og ca. 3000 senge med ski in/ski out. Desuden kommer der til at være unikt muligheder for vandring og cykling. “Det her er et stort projekt, som kommer til at tage tid at gennemføre. Det er en stor infrastruktur som skal til, inden vi kan påbegynde udviklingen af selve området. Det gode er at Loftsdalen har en fortsat ekspansiv udvikling foran sig”, afslutter Ola Andersson.