Stöten

Aldrig har forholdene været bedre i Stöten

Forholdene på de svenske skidestinationer har været fantastisk gode i denne sæson. Hos Stöten i Sälen melder de, at forholdene aldrig har været bedre til årstiden.

“Aldrig nogensinde i mine år i Stöten har vi kunne tilbyde bedre skiløb end vi kan nu”, forklarer Magnus Dovallius fra Stöten i Sälen.

 

Vinteren kom tidligt til det nordligste skianlæg i Sälen. Allerede i november begyndte sneen at lægge sig som tæppe over fjälllandskabet. Og siden er det vokset dag for dag. På destinationen har de investeret 35 millioner kroner i sneproduktionen, hvilket har halveret tiden, der skal bruges til at producere sne.

Specielt omkring jul kom der store mængder sne i Stöten, og dette i kombination med et effektivt sneproduktionssystem, hvori der er investeret 35 millioner kroner, gjorde forudsætningerne for skiløb nærmest perfekte.

De gode forhold gør at de hos Stöten allerede nu tør love at det bliver en af de bedste snesæsonen i området. Og også i antallet bookninger er øget med 15 procent i år i forhold til sidste år.

Læs mere om Stöten i Sälen her.