KläppenSälenStöten

Fly fra fem svenske byer til Sälen fra december

Den 29. december åbner Scandinavian Mountains Airport ved Sälen ekstremt tæt på skiområder som Stöten, Kläppen, Trysil og naturligvis områderne i selve Sälen. Faktisk er der blot 10 minutters kørsel til Hundfjället i Sälen.

Lufthavnen har fået SCR som sin officielle lufthavnskode, og flyselskaberne kan begynde at indtaste deres ruter inden den kommende vintersæson. Det svenske BRA flyg har netop offentliggjort, at de vil have ruter fra Stockholm, Göteborg, Malmö, Ängelholm og Växjö til Scandinavian Mountains Airport, og at de snart vil åbne for muligheder for at booke.

“At blive det første flyselskab til en hel ny lufthavn bliver virkelig spændende. Jeg håber at mange kommer til at se fordelen ved at tage klimakompenseret fly direkte til skibakken. Efterspørgelsen på flyrejser til bjergene er steget de seneste år, derfor ser vi stor potientiale i at flyve fra flere destinationer i landet og direkte til Sälen/Trysil”, udtaler Ulrika Matsgård, der er kommerciel chef hos BRA.

Scandinavian Mountains Airport ligger på grænsen mellem Sverige og Norge. Der findes fire gater, og naturligvis også café, taxfree butik og andre butikker.