Skisport

Gode odds på Vinter OL

Ski, Ski, Ski. Vinter OL 2018 i Pyeongchang er over os, og vi har allerede fået delt de første guldmedaljer ud til de dygtige atleter.  TV-kanalerne er også oversvømmet med sportsgrene, som de fleste danskere sikkert aldrig nogensinde har hørt om før, men det gør det kun mere charmerende.

Tidligere på weekenden skulle der bl.a. findes en vinder i mændenes konkurrence i kælk, og selvom det kan lyde noget så uskyldigt, så er det altså ikke bare en tilfældig kælketur ned af en hyggelig bakke i det danske landskab. Det er derimod en kælketur på en bane, der er over en km lang, og de når hastigheder på helt op til 130 km/t.

Hvilke discipliner kan man oddse på til Vinter OL?
Det kan lyde som et meget dovent svar, men faktisk, så er det dem allesammen, som du kan oddse på. Det er alt fra Bobslæde til kunstskøjteløb, du skal bare sørger for, at du ved hvornår de finder sted, så du kan nå at oddse på dem, inden de går i gang.
Vinterlegene i Pyeonchang er nemlig en hel del timer foran os her i Danmark, så de fleste discipliner finder sted i løbet af natten og hen på middagen i Danmark, så hvis du har tænkt dig at live bette på eks. styrtløb, så vil det være en god ide at sætte dit væggeur, så du er klar midt om natten, hvor styrtløbkonkurrencen finder sted.
Vi har taget et hurtigt kig hos bet365 i deres oversigtsmenu, og bare på forsiden finder vi følgende OL Discipliner, som du kan oddse på lige nu. Det er bl.a. Alpint, Bobslæde, Freestyle, Ishockey, Luge, Nordisk Kombineret, Skeleton, Skihop, Skøjteløb, Snowboard, Curling, Langrend og skiskydning.
Der er dog langt flere discipliner, som du kan oddse på under OL. De helt store nichesportsgrene, vil dog typisk komme på dagen før de afvikles eller sættes på som live odds, så du kan oddse live på begivenheden.
Hvis du får lyst til at oddse på OL I Pyeonchang, men ikke har den store forstand på sportsgrenene, så læs op på de seneste nyheder, så du kan få de bedste odds forslag til dit skisportseventyr.

Hvor kan jeg se Vinter OL henne?
Vinter OL sendes på langt de fleste af de danske kanaler, dog lader det ikke til, at Viasat har rettighederne til at sende fra vinterlegene, men det gør nu heller ikke det store.
Tager vi et kig på de andre kanaler, så kan du se vinter OL på stort set alle af DR's kanaler, dvs. DR1, DR2 & DR3. TV2 har ikke fået del i rettighederne til disse olympiske lege, så de må i stedet nøjes med at vise højdepunkter i deres nyheder. Til gengæld har Discovery Networks i den grad satset på Vinter OL.
Discovery ejer både Kanal 5, Eurosport 1 & 2, og der sendes stort set OL uafbrudt på disse kanaler. Hvis ikke der sendes live fra disciplinerne, så sendes der helt sikkert et OL studie, highlights eller noget helt tredje fra vinterlegene 2018 i Pyeongchang.