Orsa Grönklitt

Orsa Grönklitt lancerer digital skattejagt

Orsa Grönklitt i Dalarna har netop lanceret en ny digital skattejagt til deres alpine gæster.

Ved at downloade appen Loquiz får skiløberne tilgang til et digitalt kort over Orsa Grönklit. Et kort der også viser et antal checkpoints i skiområdet. Via appen gælder det så om at lokalisere de forskellige checkpoints og løse en række opgaver i den forbindelse, Hver skattejagt starter med et unikt log, som kan købes for kr. 50,- på anlægget.

“Det er som geocoaching, Bare i alpin form. Når man kommer til de forskellige checkpoints får løberen en række spørgsmål eller opgaver på telefonen”, forklarer Richard Bäcklund,, der er skiskoleansvarlig i Orsa Grönklitt, og understreger at der findes forskellige niveauer med checkpoints placeret på enten grønne eller blå pister samt på offpiste. "Det her kommer til at løfte de oplevelser vi kan give vores skiløbere", uddyber Bäcklund.

Orsa Grönklitt består af 23 pister og 12 lifter. Lige nu og her findes halvanden meter sne i terrænet, så der er tale om en af de bedste sæsoner i mange år. Destinationen er desuden kendt for deres rovdyrspark.

SkiSverige.dk besøgte for et par år siden destinationen. Læs om dette på https://www.skisverige.dk/2016/03/25/orsa-gronklitt-har-bjoerne-langrend-og-mulighed-for-godt-alpint-skiloeb/