Idre Fjäll

Du får meget for en 50’er, når Idre Fjäll fylder 50 år

Idre Fjäll i de nordvestlige Dalarna er blandt danskernes absolutte fortrukne skidestinationer.

Den 28. april fylder Idre Fjäll 50 år. Dengang destinationen opstod, i 1968, bestod anlægget af blot to lifter. I dag er Idre Fjäll et af Sveriges mest komplette anlæg både når til langrend og alpint. Idre Fjäll er Sveriges nationalarena, når det gælder skicross og arrangerer World Cup afdelinger i den underholdende disciplin. Desuden har Idre Fjäll kapacitet til at arrangere internationale skiskydningskonkurrencer. I alt 27 lifter og 40 pister findes på Idre Fjäll.

Idre Fjälls danske gæster, og naturligvis også alle andre gæster får på 50 års fødselsdagen den 28. april et unikt tillbud. På dagen vil nemligt at være muligt at købe liftkort, men også overnatning og mad for bare 50 kroner.

Men faktisk byder hele uge 17 på et unikt program med masser af muligheder for at købe underholdning eller mad for kr. 50,-

Fødselsdagsåret fejres i øvrigt hele sæsonen med fyrværkeri hver fredag.

Læs mere om Idre Fjäll her.