Sälen

Hundfjället skal udvides for 100 millioner kroner

Ejerne fra SkiStar vil investere 100 millioner svenske kroner i udvikling af Hundfjället området. Der skal bygges en ny moderne 8-stole expresslift samt nye pister og et udbygget sneproduktionssystem.

Hundfjället er en del af SkiStar Sälen, og er i øvrigt blot 10 minutters kørsel fra den nye Scandinavian Mountains Airport, der forventes at åbne i december 2019.

“Dette er et vigtigt skridt i at udvikle SkiStar Sälen til et internationale resort. Det bliver en total forandring af Hundfjällets skiområde, der bliver både mere tilgængelig og sjovere. Den nye expresslift bliver noget unikt i Skandinavien og en ekstra oplevelse med stor komfort med varme i sæderne og vindskjold i flot design”, udtager Jonas Bauer, der er destinationschef i SkiStar Sälen.

Den nye lift skal åbne den 14. december 2018, og skal køre fra midten af  Hundfjällettorvet og gå op i fjället. Den nuværende lift afkortes. Der bygges desuden to nye knaplifter for forbedre familieområdet ved Trollskogen.

Navnet på liften bliver West Express Hundfjället, og den får en kapacitet på 2600 personer i timen. Liften bliver 1366 meter lang og kører med en højdeforskel på 229 meter. Designet bliver lavet af Ferrari!

SkiStar Sälen består af Hundfjället, Tandådalen, Lindvallen og Högfjället

Læs mere om Hundfjället her.