Diverse

Masser af muligheder for godt skiløb i Påsken

Har du endnu ikke planlagt, hvad du skal lave i Påsken? Så kan du stadig nå at få arrangeret en skitur til Sverige. Påsken falder som bekendt forholdvis tidligt, i uge 13, i 2018, og dermed er rigtig mange muligheder for at få store skioplevelser i Sverige i ugen, hvor mange alligevel holder fri.

Faktisk er der åbent i Påske for skiløb så tæt på Danmark som Isaberg blot 240 km fra København. Isaberg er perfekt til endages- eller weekendture og har blandt andet et tilknyttet hytteområde. De øvrige destinationer i Sydsverige ser tiden an, men der er gode chancer for, at der kan holdes åbent flere steder i Påsken.

Er du villig til at køre lidt længere, så der masser af muligheder i Värmland, den vestlige del af Mellemsverige.

I Hovfjället har de specielt Påskeprogram med blandt andet en række konkurrencer for børnene. I Valfjället har de blandt andet Afterski på Langfredag på Valfjällskrogen, og desuden vil man kunne møde Disneyfigurer, der deler slik ud, og laver ansigtsmaling. Også Ski Sunne har naturligvis åbent, og har super fine forhold. Branäs har optimale forhold med fantastisk sne.

I Dalarna er mulighederne ekstremt mange. Säfsen i det sydlige Dalarna har de snegaranti frem til 8. april og i Påsken masser af aktiviteter som afterski og aktiviteter til børnene.

I Skistar Sälen er der lagt op til fest med blandt andet masser af underholdning rigtig mange forskellige steder i det store område. Du kan opleve et hav af koncerter og masser af konkurrencer for børnene. Kläppen melder om magiske forhold, har flere konkurrencer hen over påske, udendørs Afterski samt masser af tilbud til børnene. Dog melder Kläppen også om udsolgt i påskeugen. Stöten i Sälen har aktiviteter som ansigtsmaling og forskellige skikonkurrence beregnet til hele familien. Og også i Idre Fjäll er der de bedste forhold, man kan forestille sig.

Og naturligvis er der super skiforhold lidt længere nordpå i blandt andet Åre, Vemdalen og Lofsdalen, hvor sneen er fantastisk og sæsonen endnu lang. Lofsdalen har påskemarked, pilgrimsløb og mange andre aktiviteter, men er dog udsolgt i uge 14. Åre og Vemdalen har et hav af aktiviteter. I Vemdalen kan man blandt andet deltage i en klassisk Big Air-konkurrence og i Åre afholdes blandt andet en åben Slopestyle-konkurrence for børn i alderen 11-15 år.

Der er bare om at få få udnyttet Påske til skiløb i Sverige. Kig rundt på SkiSverige.dk og find den rette destination til dine behov. Kontakt os gerne på info@skisverige.dk eller på Facebook, hvis du har brug for gode råd.