KläppenSälen

Kläppen bygger Sälens første gondol

Destinationen Kläppen har netop offentliggjort, at de til næste sæson bygger en gondol lift, der bliver den første af sin slags i hele Sälen området. Projektet bliver den største investering nogensinde i Kläppen, og kommer til at koste omkring 90 millioner svenske kroner.

“Det er en drøm, vi har arbejde med i flere år. Vi kommer til at få lidt af alpernes bekvemmelighed og oplevelser på Kläppen, og tror på at gondolen kommer til at øge attraktionen for hele regionen. Gondolen bliver et vartegn”, forklarer Gustav Eriksson fra Kläppen. Gondolen får start hele nede ved Kläppens velkomstcenter, får en mellemstation på Tranantorget, der er centrum for skiområdet, og fortsætter hele vejen til toppen af området.

Annonce:

Hver gondol kommer til at indholde plads til ti personer, der kan sidde bekvemt og nyde turen. Kapaciteten på gongolen, der bliver af mærket Doppelmayr, bliver 2400 personer i timen. 47 gondolvogne kommer liften til at bestå af. Byggeriet kommer til at starte her i foråret og der bliver premiere på gondolen i december 2016.