Sälen

Få liftkort til både Østrig, Norge og Sverige

- På ski i tre lande med et liftkort

Efter at det svenske SkiStar har overtaget administrationen af destinationen St. Johann i Østrig er det muligt at liftkort, MySkiStar All, der gælder til Skandinaviens fem største destinationer, Sälen, Åre, Vemdalen, Trysil og Hemsedal samt altså St. Johan. “En unik mulighed om at stå på ski i tre land, kan vi nu tilbyde vores kunder”, forklarer PR Chef for SkiStar Linda Morell.

Til og med 15. oktober tilbydes en unik forudbestillingsrabat ved medlemskab af den gratis kundeklub MySkiStar. “Du kan udforskes seks skisteders forskellige karakter og få adgang til et udvalg, der består af 400 pister, ca. 235 lifte, 25 børneområder og 15 parker”, afslutter Linda Morell.

Sankt Johan er et lille charmerende skisportssted med et tydelig familiepræg, som ligger i hjertet af Tyrol. I St. Johan kommer du til et rejsemål, hvor tingene foregår i lavt tempo og hvor maden er super god. Hele 19 restauranter og gasthäuser er der i byen. Området er 1604 meter over havets overflade, og har 17 lifter og 43 km pister.