SälenSkistar

Masser af svenske skidestinationer er åbne

Kulde og snevejr har skabt gode forhold i mange svenske skidestinationer her tidligt på sæson 2017/2018. Allerede har mere end 10 destinationer åbne.

“Det er en stærk sæsonpremier. At så mange anlæg allerede i slutningen af november er åbne tyder på en stabil og lang sæson for både skiløbere og anlægene. De første ben er eftertragtet, og allerede nu har man mulighed for at varme benene op”, forklare Titti Rodling fra sammenslutningen af de svenske skianlæg, og forklarer videre at destinationerne bliver mere og mere snesikre via udviklingen af sneproduktionen.

I den kommende weekend er følgende destinationer åbne: Dundret, Luossavaarabacken, Kåbdalis, Hemavan/Tärnaby, Kittelfjäll, Åre, Vemdalen, Funäsdalsberget, Tänndalen, Ramundberget, Nolbybacken (Sundsvall), Idre Fjäll och Skistar Sälen.

För dagsaktuell information om öppna backar och snöläget se: www.snorapporten.se