Vallåsen

Foto fra Vallåsen den 18. marts 2018

SkiSverige.dk besøgte søndag den 18. marts Vallåsen, og fik taget nedenstående foto. Destinationen er danskernes fortrukne, når det handler om endagesture. Efter blot halvanden time i bil fra København kan du få sne under skiene. Vallåsen består af syv lifter, heraf to stolelifter. Her finder 11 pister heraf 1 rød og resten blå eller grønne.

De fleste gæster på Vallåsen er danskere og langt de fleste er mindre øvet. Men du kan sagtens få en super dag på ski på Vallåsen, også selvom du er rutinerede skiløber. Et godt råd er at benytte trækliften Malmø. Denne kører betydeligt hurtigere end stoleliften København, der kører parallelt.

Vallåsen er som bekendt af mange overtaget af Branäsgruppen, og har til denne sæson fået nyt effektivt liftkortsystem. Vallåsens funpark er desuden rykket til den røde Malmø-piste, Desuden giver den nye snefabrik super gode sneproduktionsmuligheder.

Endnu et godt råd at sørge for at reserverer dine evt. udlejningsski hjemmefra. Der kan være lang kø.

Læs mere om Vallåsen her.

Annonce: