Diverse

Tänndalen forlænger sæsonen til efter Kristi Himmelfartsdag

Det er forår i Danmark, men alligevel kan man sagtens stå på ski i Sverige. Hos Tänndalen har de besluttet at holde åbent over Kristi Himmelfartsdag.

“Vinteren har været fantastisk både når det gælder sneforhold og antal gæster, og vi synes det ville være synd at slutte allerede den 6. maj”, forklarer Peter Jonasson, der er pladschef hos Tänndalen.

Tänndalen har en af Sveriges længste skisæsonen, og kommer nu også til at have åbent den 10. til 13. maj. “Alpine klubber fra Sverige og Norge har valgt at lægge deres træning hos os i den weekend, men vi kommer naturligvis også til at åbent for andre.

Der bliver åbent på 11 pister, 4 lifter og en park.

“Temperaturen er behagelig, dagene er lange og forårssolen varmer godt i ansigtet”, afrunder Peter Jonasson.

Tänndalen er en del af Funäsdalen. Læs mere om området her