Diverse

Produktomtale: Perfekt undertrøje til den kolde tid

En svedtrøje er altid et godt køb, stort set lige meget hvilken sport du dyrker. Og stort et lige meget om det er koldt eller varmt udenfor, er det vigtigt at holde kroppen tør. Når du er fysisk aktiv producerer du nemlig sved. Med en svedtrøje kan du undgå de gener, der er forbundet med svedproduktion.

I den varme tid er det oplagt med en kortærmet svedtrøje. De er trods alt mere behageligt med armene fri. Men i vintertiden gør en langærmet svedtrøje en enorm forskel. Dette til ski, cykling eller anden udendørs sport.

Et oplagt kvalitetsvalg er italienske Parentinis langærmet U510 model. Et produkt lavet i 87 % af det svedtransporterende polypropylens, mens 10 & Elastham giver ekstra komfort. Parentinis svedtransporterende produkter absorberer ikke sveden, men fjerner den fra kroppen, så du holder dig tør også under ekstreme forhold. I produktet er tilført Dryarn-fibre, der sikrer åndbarhed.

Super kvalitet, du kan få til blot kr. 399,- hos Bike N’Run her.