Branäs

Branäs har haft rekordsæson

Søndag lukker Branäs i Värmland for det, de betegner som den bedste sæson nogensinde. Over 200.000 har besøgt anlægget i sæsonen, hvilket har genereret omkring 440.000 skidage. Dette er rekord for Branäs.

“Vi har haft fantastiske forudsætninger denne her vinter med gode forhold for at producere sne, og siden har naturen selv hjulpet med at fylde på. Desuden øges interessen for at tage på alpin skiferie i Sverige, og vi er rigtigt godt placeret”, forklarer pladschef hos Branäs Martin Sturmhoefel til Värmland-udgaven af SVT Nyheter.

Hvor stor fremgangen præcis er, er ikke endeligt udregnet, men Sturmhoefel vurderer at den ender på et sted mellem 15 og 20 procent.

Branäs fortsætter i øvrigt deres investeringer med a bygge et nyt centrum på toppen af området med 600 senge, restauranter og butikker.

Læs mere om Bränas her.