Skiferie

Amazon sponsorer skibakke i Eskilstuna

Ofte skal der anderledes samarbejder til at få tingene til at ske.

Den verdensomspændende nethandelvirksomheden, Amazon, bliver sponsor for en udbygning af den lokale skibakke i Eskilstuna, der ligger vest for Stockholm.

Sponsorartet er kommet i stand i forbindelse med at et datterselskab til Amazon har valgt at etablere sit nye datacenter i netop Eskilstuna. Byggeriet med at etablere datacenteret vil skabe 100.000 tons jord, som Amazon Web Service nu vil skænke til udbygningen af skibakken.

“Vi er rigtig glade for at vores datacenterinvestering i Sverige kan hjælpe Eskilstuna kommune til at udbygge skibakken. Som virksomhed er bevidste om den rolle vi spiller i de sammenhænge vi er med i”, forklarer Guido Bartels, der er Norden-chef for Amazon Web Services.

Bakken bliver ca. 10 meter højere og 30 meter længere samtidig med, at der laves flere nye pister, flere hop samt rails. Bakken forventes at være klar allerede til næste vinter.