Stöten

Stöten har haft rekordsæson

En række store investeringer og sæsonens rekordstore mængder sne har resulteret i, at destinationen Stöten har haft en sæson med en omsætning langt over det forventede.

“Vi kan med glæde konstatere, at vi har haft vækst på alle fronter. Dette både omsætningsmæssigt og i antallet af glade gæster. Det er vi utroligt tilfredse med og stolte over”, forklarer Johan Thorn fra Stöten.

Mellem 2014 og 2017 er investeret totalt 256 millioner kroner i anlægget, der er det nordligste i Sälen. Før sæson 2016/2017 lancerede man et helt nyt område med fem nye pister og expressliften Vargy Express. Inden sæson 2017/2018 blev lanceret et nyt sneproduktionssystem. Disse satsninger sammen med blandt andet en ny restaurant og nye overnatningsmuligheder har båret frugt. “Vi har i år øget antallet af skidage med 20 procent og øget omsætningen på liftkort med 61 procent i forhold til 2014 heraf 35 % siden lanceringen af den nye expresslift. Vi har desuden flere tilbagevendende gæster og og tilfredsheden er øget”, lyder det fra Johan Thorn.

Thorn forklarer videre, at Stöten har gjort sig mere attraktiv for skiløbere på alle niveauer plus at de har opnået større tilfredshold blandt personalet. “Tilfreds personale giver tilfredse gæster”.

Stöten var i denne sæson også nomineret til Årets skianlæg i Sverige. Til den kommende sæson skal laves et helt nyt skilodge med hotel, pianobar og restaurant samt 1400 nye senge.

Stöten har i øvrigt 19 lifter og 45 pister plus 7.500 senge i området. Den totale omsætning i områet i sæson 2017/2018 endte på 250 millioner svenske kroner. Læs mere om Stöten her.