Stöten

Stöten har investeret 300 millioner kroner. Ny piste på 3060 meter

Stöten i Sälen har rustet sig til den kommende sæson. 300 millioner kroner er investeret i området.

Blandt nyhederne er en ny piste, der bliver Dalarnas længste, 800 nye senge, udbygning af familieområdet ved Soltorget samt en nybygget skilodge. “Vi gør alt for at møde den øgede efterspørgsel, og samtidig også ruste os inden åbningen af Scandinavian Mountain Airport næste år”, forklarer Johan Thorn fra Stöten i Sälen.

Den nye piste bliver 3060 meter lang, og bliver muligt at nå via Vargy Express, der er Dalarnaes længste og hurtigste 6-stolelift, og som var den store nyhed i området sidste år. Det familievenlige Soltorget er udbygget via at fjerne et skovområdet, og blandt andet er lavet en ny træklift og et nyt rullebånd. Og så giver det nye Mountain Lodge Stöten familier muligheder for at få en totalløsning. Her serveres tre daglige måltider, og her findes blandt andet en pianobar og konferencelokale.

Desuden er hele sneproduktionssystemet sidste år udbygget, hvilket sikrer en markant bedre snekvalitet.

“Alt peger mod, at det bliver endnu en kanonsæson for os. Sidste år var der rekord for os, og allerede nu ligger vi 20 procent bedre end vi gjorde på samme tidspunkt sidste år. Vores satsninger har båret frugt, og antallet af gæster øges fra år til år", lyder det videre fra Johan Thorn.

I december 2019 åbner Scandinavien Mountains Airport blot 15 minutter fra Stöten.

Læs mere om Stöten her.