Amager skibakke

Nye problemer for Amager skibakke

Der er igen opstået problemer for den nye Amager skibakke i København. Anlægget har endnu ikke fået tilladelse til skiløb fra Arbejdstilsynet. Det fremgår af en aktindsigt, som magasinet Ingeniøren har begæret. Den manglede tilladelse skyldes en teoritisk risiko for, at skiløbere bliver kogt ihjel i tilfælde af en ulykke!

Første spadestik til Amager Bakke blev taget helt tilbage i marts 2013. Finansiering af skibakken kom i stand i september 2015. Efterfølgende er anlægget stort set færdigbygget. Men først i slutningen af juli 2018 blev sendt en dispensationsansøgning til Arbejdstilsynet. Denne er altså ikke givet endnu, og er nødvendig for al færdsel på bakken, herunder de mange skiløbere, besøgende og medarbejdere på bakken. 

Læs mere i nedenstående link:

https://ing.dk/artikel/amager-bakke-mangler-tilladelse-skiloeb-226304