Amager skibakkeFeaturesSkistar

SkiStar og CopenHill indgår partnerskab

SkiStar, Nordens største udbyder af skioplevelser, og CopenHill, Københavns eneste alpine skidestination, indgår i partnerskab i 2022. Med samarbejdet ser begge parter gode muligheder for at give danskerne endnu mere skiglæde gennem deres samarbejde om bl.a. events og andre tilbud til skiløberne på CopenHill.

Mange danskere har brugt vinterferien på ski både på SkiStars destinationer i Norge og Sverige og på CopenHill. Mange af de gæster, som er rejst til Sverige og Norge har varmet op på CopenHill inden afgang til vores nordiske naboer.

”I år har det været nemmere at tage til for eksempel Norge og Sverige, og vi haft mange gæster, der har varmet op til skiferien hos os. Specielt børnefamilierne bruger CopenHill til at vænne børnene til skistøvler og udstyr,” siger Christian Ingels, direktør på CopenHill.

CopenHills og SkiStars gæster får mange fordele ud af samarbejdet, bl.a. vil man samarbejde om events med SkiStars koncepter for eksempel snemanden Valle og Valles vinteruger – hvor der er særligt fokus på børn og børnefamilier. Desuden vil gæsterne på et tidspunkt få mulighed for at bruge SkiStars app, MySkiStar Game, som måler brugerens skiløb, antal skidage, liftture, faldhøjde, kalorietæller m.m. på CopenHill. Sammen vil SkiStar og CopenHill udvikle flere features og udfordringer, der er koblede til CopenHill i MySkiStar. Dette skal være med til at motivere flere til at være så godt forberedt på deres skitur som muligt.

”Vi håber, at vi sammen med CopenHill kan give skiglade danskere endnu bedre og uforglemmelige skioplevelser. Sammen opfordrer vi til træning og øvelser hjemme i Danmark inden turen til vores destinationer i Norge eller Sverige. Vi har er mange fælles interesser, og vores virksomheder bygger på de samme værdier, så vi ser det som et oplagt partnerskab, hvor vi kommer tættere på de danske skiløbere, som er så vigtige for vores destinationer,” siger Jonas Bauer, chef for forretningsudvikling hos SkiStar.

CopenHill ser store fordele i samarbejdet med SkiStar:

”Vi får hjælp til at fortælle og minde endnu flere mennesker om, hvor dejligt det er at tage skiene på og nyde naturen, om det er på fjeldet eller midt i byen – kunstigt anlagt – er det en vigtig og særlig oplevelse at være aktive sammen. SkiStar er kæmpestore og CopenHill er en lille bakke, så vi er glade for at vi har en nordisk storebror, der kan tage sig pænt af de danske skigæster, når de tager afsted til sneen,” siger Christian Ingels, direktør på CopenHill.