Kläppen

Kläppen udvider med nyt område

En af danskernes favoritdestinationer, Kläppen Skiresort, udvider med et helt nyt område på Kläppenbjergets sydside. Fra starten af 2020 indledes byggeriet af Kläppen Syd, der kommer til at omfatte fem nye pister og en ny stolelift.

“Vores mål er at være Skandinaviens mest oplevelsesrige vinterferiested for børnefamilierne. At vi nu udvider vores skisystem med nye pister og en ny lift er et led til at nå dette mål”, forklarer Gustav Eriksson, der er direktør for Kläppen-anlægget.

Der skal investeres 200 millioner kroner i Kläppen Syd og et nyt hotel. Sidstnævnte, Hoel Kurbits skal indeholde 30 lejligheder i to plan, totalt 140 senge, skal stå klar allerede til den næste sæson.

Hotellet skal bygges på Tranantorget, hvor sportshoppen er revet ned.
Kläppen er en del af Sälen området og består lige nu af 34 pister. Læs mere om Kläppen i nedenstående.