Idre Himmelfjäll

Arbejdet fortsætter med at bygge Idre Himmelfjäll færdigt

Til den kommende sæson får Sverige et nyt og meget spændende skiområde. Den 17. december åbner Idre Himmelfjäll i en udvidet form. Lige nu foregår arbejdet med at udvide destinationen, så den til den kommende sæson kommer til at bestå af 18 pister og otte lifter. De 18 pister bliver af alle sværhedsgrader og både som grønne, blå og enkelte røde. Områdets største faldhøjde bliver på 323 meter og områdets længste piste på 3.2 km. Sidstnævte hedder Langstigen og er grøn. Den bedste af de røde pister hedder Torsfallet, men desuden finde Fridabranten og Odingen med gode hældningsprocenter. I området findes også Valhalla Expressen, der er en moderne stolelifte til seks personer.

Idre Himmelfjäll findes i Dalarna tæt på destinationen Idre Fjäll og ca. 930 km fra København. Ud over de alpine muligheder kommer der også langrendsspor rundt om Himmelfjället. Og så kommer der gode overnatningsmuligheder på Idre Himmelfjäll. Blandt andet er det muligt at bo i hytter af høj standard, men også i hytter til mere konkurrencedygtige priser. Om dette kan du læs mere.

I forbindelse med at arbejdet fortsætter på destinationen søges også medarbejdere til den kommende skisæson. Der er brug for både skilærer, vagter til lifterne og for folk til at arbejde med sneproduktionssystemet.

Store ambitioner
Det stopper ikke med årets lancering af de 18 pister og otte lifter. Ambitionen for fremtiden er området skal indeholde op til 50 pister samt i alt 20.000 senge til overnatning.