FjätervalenIdre FjällIdre Himmelfjäll

Et liftkort til tre svenske destinationer

Som en nyhed i Sverige kan du nu besøge tre skidestinationer og benytte det samme liftkort. De tre destinationer, Idre FjällFjätervålen og Idre Himmelfjäll går sammen om et fælles liftkort, der dermed giver adgang til 77 pister af alle sværhedsgrader.

“Vi regner med ca. 600.000 skidage i hele området, og kommer til at arbejde hårdt med at bibeholde vores høje kvalitet på alle vores pister. Dette blandt andet gennem vores samarbejde omkring preparering af Himmelfjälls bakker. Idre tager som destination nu virkelig kampen op mod de store i branchen. Skiområderne komplettere hinanden godt, og tilsammen kan vi tilbyde rigtig godt skiløb til hele familien”, udtaler Andreas Starenhed fra Idre Fjäll.

Læs om de tre destinationer i nedenstående: