Diverse

SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser er klar med vores Valfjället-program

Samarbejdet mellem SkiSverige.dk og Ankerstjerne Rejser fik en fantastisk start sidste sæson. Vi fortsætter og udbygger vores aktiviteter til den kommende sæson.

En af vores store succeser i 2019 var ophold på Valfjället, hvor vi kan tilbyde ekstremt konkurrencedygtige priser. Faktisk kan I komme på skiferie for hele familien (2 voksne og 2 børn) for under kr. 6.000,- inkl. liftkort og skileje. En unik mulighed for at få din børn til at komme igang med at stå på ski.

Valfjället i Värmland er det perfekte sted til familier, hvor de små enten skal introduceres til ski eller hvor børnene lige er blevet klar til at køre på egen hånd. Der er tale om et lille skiområde med blot 11 pister og 5 lifter. Men faktisk har Valfjället alt man skal bruge til en skiferie. Valfjället er et kompakt område, så man ikke skal bekymre sig om at børnene bliver væk, og så er der rigtigt hyggeligt på Valfjället.

Man bor i Drömbyen lige ved pisterne. Dette i lækre, nye hytter på 40 m2. Få meter derfra findes Valfjällskrogen med skicenter og en superhyggelig restaurant med stor solterrasse. Fra enden af skicenteret findes områdets hovedlift, hvor to effektive træklifter sende skiløberne op i terrænet.
Valfjället har både lette grønne pister, hyggelige skovpister, men også den røde Matts Olsson-piste, hvor man kan få testet benene.


Men faktisk findes også en Snowpark og en lækker Airbag til dem, der har mod på dette. På den anden side af Valfjällskrogen, lige ved hytteområdet, finder man børneområdet. Her er lift som børnene hurtigt kan lære at benytte selv, masse af sjove udfordringer til børnene på pisten, og ovenikøbet også en hyggelig varmestue, hvor der kan samles kræfter efter en hård dag i sneen.

Når man besøger Valfjället skal man huske at nyde den fantastisk smukke natur. Udsigten fra fjället er i sig selv turen værd og på en smuk dag med frost og høj sol kan man kun blive opstemt, og skal huske at nyde en frokost ved grillpladserne i området.

Det er enkelt og brugervenligt at bestille jeres tur til Valfjället. Dette gør du via Ankerstjerne Rejser på nedenstående link. Du bliver overrasket over priserne:
Har du spørgsmål. Kontakt AnkerStjerne Rejser på chrankerstjerne@gmail.com eller telefon: +45 2083 8984.

>> Bestil her eller i nedenstående.

Læs mere om Valfjället på: