LangrendUlrichehamn

Ulricehamn: Stå på langrend som de professionelle

Ulricehamn er et af Sydsveriges førende skisportssteder, bl.a. med et certificeret Vasaløbscenter for langrend.

Ulricehamn var i både januar 2017 og 2019 værter for World Cup i langrend, og begge gange blev en stor succes med fantastiske tilbagemeldinger fra de deltagende. I forbindelse med World Cup konkurrencerne er spor og faciliteter blevet opgraderet, så vil man løbe som en professionel langrendsløber, skal man bare tage til Ulricehamn. Lassalyckan i Ulricehamn ligger tæt ved Ulricehamns centrum, og her finder man løjper, der passer til alle typer af langrendsløbere – lige fra eliteløbere til børnefamilier.

Destinationen tilbyder moderne kunstsneanlæg med 3,5 kilometer oplyste spor af høj klasse, som er farbare fra december til marts. Udover kunstsnesporene er der en række forskellige spor med natursne på 5 til 15 kilometer.

Og så har Ulricehamn også et mindre alpint anlæg.