Langrend

På Långberget er der masser af langrend og yoga-skiløb

Långberget i den nordlige del af Värmland fik rekordtidlig sne i år. Det skete allerede i september. Långberget er et af Sveriges største landrends-skisportssteder med det alpine som supplement. Her ligger langrendsoplevelserne som perler på en snor og præcist, som man vil have dem.

Destinationen er kendt for sine 63 kilometer velpræparerede langrendsspor, og selv i et snesikkert område som dette kan man forlænge sæsonen og dagene en smule, da 8 kilometer af de præparerede spor er oplyste og tillige udstyret med snekanoner. Den nye piste-maskine, som kom til sidste sæson, giver også sporene en endnu bedre kvalitet. Som noget nyt tilbydes endvidere yoga med skiløb den 5. – 8. marts og 19. – 22. marts, 2020. Der er tekniktræning i klassisk skiløb, og for at få kroppen afspændt og smidig, er der herudover yoga morgen, eftermiddag og aften.

Læs mere om yoga og skiløb i kombination: https://langberget.se/aktiviteiten/yoga/

Læs mere: www.langberget.se