Langrend

Vasaloppet skal spare

Den snefattige vinter og coronakrisen i sommer har ramt økonomien omkring Vasaloppet rigtigt hårdt. Sneproduktion gav øget udgifter og det blev ikke muligt at gennemføre sommerens cykelløb, er ellers har været en enorm succes de seneste år. Derfor har indtægterne været markant mindre og udgifterne større for Vasaloppet i 2020. Nu følger en sparerunde. En sparerundet, der blandt andet omfatter store ændringer i organisationen bag løbet.

“Vasaloppet har haft mange hårde udfordringer gennem årene, men 2020 har vist sig rigtigt besværligt og har sat organisationen på prøve. Det er aldrig sjovt at udføre sådanne opgaver, men det er nødvendigt for at Vasaloppet skal stå stærkt i fremtiden”, udtaler Johan Eriksson, der er ansvarlig for eventet, og uddyber at der nu sigtes mod 100 års jubilæummet i 2022.