Skiferie

Rasta i Mariestad er den perfekte mellemstation inden du skal på ski i Dalarna

Køreturen fra Danmark til skidestinationerne i Dalarna, eller endnu længere oppe i Sverige, kan være lang.

Orker I ikke en hel dag i bilen, eller er børnene for små til at kunne klare en lang køretur, kan I med fordel tage en overnatning undervejs på skiferien i Sverige. Og det kan med stor fordel gøre hos Rasta Mariestad i netop Mariested i Västra Götaland.

På Rasta Mariestad er perfekte forhold til en hurtig og behagelig overnatning. Her kan familien hygge sig med et spil pool i behagelig omgivelser, imens man nyder en øl fra baren. Der er et lækkert Expresso House, der et smagfuldt indrettet og hvor kaffen er vellavet. Restauranten holder en fin standard, og priserne er til at arbejde med.

Som det hører til i Sverige er der naturligvis også en slikbutik på Rasta Mariestad – faktisk en af de mere smagfulde af slagsen. Desuden er værelserne på Rasta Mariestad af god standard med nye badeværelser og ellers indeholdene alt man skal bruge til en god overnatning.

Og så ligger Rasta Mariestad direkte ved E20, så det kan ikke være lettere at komme fra og til. Fra Mariestad er der 4-5 timers kørsel til de store skidestinationer i Dalarna. Så er man tidligt afsted, er der ingen problemer i at få en lang dag på ski dagen efter overnatningen i Rasta Mariastad.

I øvrigt har du fra Rasta Mariestad let adgang til Göta kanalen, så det er også et oplagt sted at besøge om sommeren. Göta kanalen er med Sveriges længste bygningsværk med sine 58 sluser. Det perfekte sted til en bådtur eller cykeltur.