Skiferie

DFDS reducerer sejlads fra Danmark til Oslo

Et af to skibe, der betjener DFDS’ passagerruter København-Oslo og Frederikshavn-Oslo vil blive lagt midlertidigt op som følge af skærpede rejserestriktioner. En rute der bliver benyttet af mange på skituren til Sverige.

”Med den forværrede situation er der ganske enkelt for få passagerer om bord til at opretholde fuld sejlplan, og derfor er vi beklageligvis tvunget til at reducere sejladsen til ét skib indtil medio februar,” udtaler Kasper Moos, der er passagerdirektør i DFDS.

“Det betyder, at der fra og med 2. november som udgangspunkt vil være afgang hver anden dag fra hver havn i stedet for hver dag. Det vil vi nu informere kunderne om via e-mails, sociale medier og DFDS’ hjemmeside.”

”Med den reducerede sejlplan vil Pearl Seaways være DFDS’ eneste passagerskib mellem Danmark og Norge, mens Crown Seaways lægges op i København indtil medio februar.”

20 tjenere må opsiges, mens hovedparten af medarbejderne kan forblive i DFDS som følge af fagforeningsaftaler, flytning til andre skibe mv.